Хит на Интернет: Бугарка „спика“ англиски (ВИДЕО)

Женско лице, кое за себе тврди дека е бугарска министерка, направи вистински хит на социјалните мрежи откако сподели видео во кое демонстрира познавање на англискиот јазик.

Веројатно се работи за шега, но вреди да се погледне

SHARE