Хотелите стартуваат со работа од понеделник

„Хотелите почнуваат со работа од 22 јуни годинава“, објави на Фејсбук министерот за економија Крешник Бектеши. 

„На денешната седница на Владата го донесовме Протоколот за работа на угостителските објекти за сместување.

Како Министерство за економија доставивме предлог протоколи кои се усогласени со Европската комисија за целосна заштита на гостите во угостителските објекти“, соопшти Бектеши. 

SHARE