И 4 дена од исчезнувањето на Викторија, никој ништо не знае

Нема ни приближни инфомации околу исчезнувањет на 15 годишната Викторија  Настевска од село Суводол, демирхисарско, за која се губи секоја трага од петокот кога била во училиштето во Битола.

За 24 вести, мајката на исчезнатата малолетничка, апелраше институциите да се ангажираатза случајот,а на социјалните мрежи да прстанат неиздражните коментри  кои не ѝ помагаат на истрагата.

Случајот не предивика поголем интерес во јавноста.

SHARE