И #бојкотирам со спот за кампања, делумно позајмен (ВИДЕО)

Активисти на интернет движењето #бојкотирам кое не е поврзано со политички партии направи свој видео спот за кампањата за референдумот.

Со позајмени делови од скапо платениот спот на владата и собранието во која настапуваат скапо платени естрадни ѕвезди #бојкотирам направил интересна и поучна видео приказна која вреди са се види.

SHARE