И Јадранка Косор во Скопје за мисата на папата Франциско

Oколу илјада католички верници од Хрватска, пристигнаа со автобуси во Скопје за да присуствуваат на мисата на папата Франциско.

Меѓу нив и поранешната хрватска премиерка Јадранка Косор за која беше обезбедено место во делот наменет за премиерот Зоран Заев и владината делегација.

Јадранка Косор беше премиерка на Хрватска од 2009 до 2011 година.

SHARE

3 Коментари

 1. ПАПАТА ДОЈДЕ ДА ЈА ПОГРЕБА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛ” ИВАНОВ, АМНЕСТИРАЈ ГИ НАШИТЕ ОД ЗАТВОР!
  И ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛЕ” ИВЧЕ СИ САМО ОБЧИНА РАСИПАНА КУКАВИЦА!
  ИВАНОВ, ТИ СИ МАЈМУН ПОГОЛЕМ ДО ЗАЈЧЕ! ТИ СИ ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ГРОБАР НА МАКЕОНИЈА!
  ИВАНОВ, ТИ ПОГОЛЕМ ПРЕДАВНИК И ОД ЗАЈЕБ И ОД СТЕВО !!!

 2. +++++ПАПАТА ДОЈДЕ ДА ЈА ПОГРЕБА МАКЕДОНИЈА!!!!!!++++++++
  ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛ” ИВАНОВ, АМНЕСТИРАЈ ГИ НАШИТЕ ОД ЗАТВОР!
  И ТИ „ПРЕТСЕДАТЕЛЕ” ИВЧЕ СИ САМО ОБИЧНА РАСИПАНА КУКАВИЦА!
  ИВАНОВ, ТИ СИ МАЈМУН ПОГОЛЕМ ДО ЗАЈЧЕ! ТИ СИ ПРЕТСЕДАТЕЛЕ ГРОБАР НА МАКЕОНИЈА!
  ИВАНОВ, ТИ СИ ПОГОЛЕМ ПРЕДАВНИК И ОД ЗАЈЕБ И ОД СТЕВО !!!+++++
  ИВАНОВ, ТИ СИ НАЈГОЛЕМ ИЗРОД МАКЕДОНСКИ !!!

 3. НАРОДЕ!!! НЕКА НЕ ВЕ ЛАЖАТ! ПОРАДИ ГОЛЕМО МУСЛИМАНСКО НАСЕЛЕНИЕ ВО МАКЕДОНИЈА, ОВАА ДРЖАВА НИКОГАШ НЕМА ДА СТАНЕ ЧЛЕНКАТА НА ЕУ! НИКОГАШ!
  ТАКА КАЖА ФРАНЦИЈА, А ИСТОТО ГO ПОВТОРИ И ГЕРМАНИЈА! НЕКА НЕ ВЕ ЛАЖАТ!
  НИКОГАШ! НИКОГАШ! НИКОГАШ!
  https://infomax.mk/wp/катимерини-макрон-не-ја-сака-македони/

Comments are closed.