И ,,Министерот за одбрана” повика јавно на бојкот утре

Популарниот “Министер за одбрана” односно голман на македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски на денот на молкот не замолкна.

Играчот во португалската ракометна лига од Лисабон порача дека “постојат многу попаметни начини како да го поминете денот отколку да излезете на гласање”

Тој сликан со својата сопруга и синчето на македонскиот народ му се обрати со хаштазити:

#Portugal bojkotira
#Lisabon bojkotira
#familija ristovski bojkotira
#sakajte si go svojot narod
#sakajte si ja svojata drzava
#makedonijavecna ????????

SHARE