Легендарната актерка Шенка Колозова, еден од најпрепознатливите актери во попоуларниот серијал „Македонки народни приказни“, се обрати со видео порака во која порача дека ќе биде против секој влада, но не и против својата земја.

„Можам да бидам против оваа влада. Можам да бидам и против онаа влада. Можам да бидам против секој влада. Ама против својата земја, не можам, не сакам и не смеам да бидам. Затоа ќе излезам и ќе гласам „ЗА“. Зошто? За подобра иднина на сите нас“, вели Колозова вопооракат јавноста.

 

SHARE

Comments are closed.