И што ако судијата е Албанец!?

„…ако ви треба преведувач, да си донсето од Скопје, овде се зборува на албански и еднаш веќе научете го албанскиот…“

Ова, наводно му било кажано на граѓанин во Судот во Тетово, од судијата Албанец кој го водел рочиштето на албански јазик.

Граѓанинот, оваа мака ја споделил на Фејсбук страницаа на ТВ Сител и барал да биде прочитана во вчерашната утринска програма.

SHARE