И синот на Бучковски се вработил во МЕПСО

Дамјан Бучковски, син на професорот Владо Бучковски, поранешен премиер и повратник во редовите на владеачката партија СДСМ се вработил во МЕПСО.

Во државната компанија МЕПСО. Дамјан е ангажиран со договор на дело, дознава МКД.

SHARE