И сопругата на пратеникот Рамчиловиќ на „државна цицка“

И сопругата на пратеникот Зекир Рамчиловиќ, еден од осумте исклучени од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ што гласаа за уставни промени, деновиве добила вработување во државната администрација.

Таа, според а1он.мк, е вработена на релативно висока позиција во писарница на МВР.

Линк до целата информација на А1он.

SHARE