Свештеници од возило во движење во Велес се вклучија во борба против коронавирусот, а видео од осветувањето на градот се споделува на социјалните мрежи.

Со коментари…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220049123074989&id=1131492890
SHARE