…И тогаш на „жолтите елеци“ им дојде на помош – боксер (ВИДЕО)

Во протестите против високите трошоци за живот во Франција се вклучуваат припадници на најразлични слоеви од општеството, а како изгледа кога „жолтите елеци“ ќе ги засили боксер покажува видеото што стана хит на социјалните мрежи:

А онда је жутим прслуцима протекао у помоћ боксер……. Претпостављамо да је полицајац био у нокдауну.

Posted by Евроазијска Унија on Saturday, January 5, 2019
SHARE

Оставете коментар