…Игла во вена….Зеколи го објаснува ,,Мултикултурализмот на заевизмот”

Како Арсим Зеколи ја објаснува Македонија деновиве

“Исусово распетие на прсти,
Алах на усти,
Петокрака на постер,
Европа во душа,
Македонија на жица,
Игла во вена.
Мултикултурализам на заевизам”.

SHARE