Илиевски: Никој „мртов“ не е „добар“, но дека ВЛАДА заседавала за навивачки пароли е виц над вицевите

Богдан Илиевски алијас Бетмен Велит реагира на информацијата дека на седница на Владата станало збор и за однесувањето на навивачката група „Комити“ пред првенствениот фудбалски натпревар меѓу Вардар и Шкупи на плоштадот „Македонија“.

Никој „мртов“ не е „добар“ и она што е за осуда е за осуда. Но дека ВЛАДА заседавала за навивачки пароли на Комити е виц…

Posted by Богдан Илиевски on Monday, September 14, 2020
SHARE