Има ли двотретинско мнозинство за изгласување на ЗЈО?

Седницата за законите за јавно обвинителство и за Совет на јавни обвинители, кои вчера ја поминаа процедурата во Комисијата за европски прашања и во Законодавно правната комисија е закажана за 15 часот.

Pотребно двотретинско мнозинство, zа донесување на законот за ЈО за што владејачкото мнозинство верува дека е обезбедено.

Денешната седница била договорена на денешната координација на спикерот Талат Џафери со координаторите на пратеничките групи, дознава „360 степени“.

SHARE