Имало уште еден кандидат на Албанците

Албанскиот портал Медиал.мк објави фотографирано гласачко ливче на кое двајцата кандидати се пречкртани, а додаден е и заокружен непостоечкиот кандидат Албин Курти.

Курти е котроверзен поранешен лидер а сега во „во сенка“ водач на движењето „Самоопределување“ в Косово , кое се спротиставува на било каков догово со Србија во конеткетс на прегововори што Приштина и србија гио водат околу „заедниочко прифатлио решение“ за двтете страни.

SHARE

2 Коментари

  1. МАНИЈАК Зеав е ТЕЖОК параноик и патолошки лажго со до крај биполарно пореметена личност! ТОЈ ИМА ПОВЕКЕКРАТНА ДВОЈНА И ТРОЈНА ЛИЧНОСТ! НЕМА ЧУВСТВО ЗА ИДЕНТИТЕТ! ТОЈ Е ДИСОЦИЈАТИВНО ПОРЕМЕТЕНА ЛИЧНОСТ СО БИПОЛАРНОСТ! Биполарното растројство е психијатриска состојба дефинирана како повторувачки епизоди на значително нарушување на расположението. Овие нарушувања може да се случат во еден спектрум кој се движи од ослабувачка депресија до незауздана манија. Поединците кои страдаат од биполарно растројство вообичаено искусуваат флуидни состојби на манија, хипоманија или она што се нарекува мешана состојба поврзана со депресивни епизоди. ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МЕНУВА МИСЛЕЊЕ И САКА ДА ИЗАЛАЖЕ И КОГА ТОА ТО ПРАВИ МАНИЈАКАЛНО УЖИВА! Така избега и од служење воен рок. Сакаше да биде прогласен за луд.
    Стево ПЕНДАРОВСКИ е тежок психијатриски случај, со манија на следење и тотална параноја! МАНИЈАК! Има илузии дека постојано е следен од странските агенти. НЕМА ПРЕТСТАВА ЗА РЕАЛНОСТ! ИМА ПАТОЛОШКИ СТРАВОВИ! Дијагноза му е параноидни шизофреничар! Народе Македонски биди луд и НЕ гласај за Стево Манијак, патолошки лажго и шизофреник!

Comments are closed.