Инцидент на собир од кампањата на СДСМ во Аеродром (ВИДЕО)

Инцидент на референдумската кампања на која премиерот Зоран Заев и останатите членови на Владата ги убедуваат граѓаните да гласаат „ЗА“ договорот со Грција, и менување на уставното име и Уставот на Македонија.

Во Аеродром на трибина на министерката за одбрана Радмила Шекеринска, се случи инцидент, каде беше нападнат граѓанин кој сакаше да постави прашање кое не им се допаѓаше на другите присутни.

Откако прво беше вербално нападнат на човекот што сака да постави, му беше одземен листот кој го држеше во раката, а од страна организаторите му беше исклучен и микрофонот.

SHARE