Инспектори влегоа во фирмите на Нефи Усеини

Инспектори од Секторот за економски криминал на СВР Охрид вршат проверка во фирми чиј сопственик е советникот во Општина Охрид,  Нефи Усеини, потврдија за  Сител од  министерството за внатрешни работи.

Неофицијално проверката се прави во бетонската база која се наоѓа во близина на болницата Свети Еразмо.

Усеини беше во центарот на вниманието откако нелегално изгради тераса пред неговата пицерија кај Чинарот во заштитениот дел на Охрид.

SHARE