Инспекторот Илиевски за expres.mk: Попусто се закануваат, не се повлекувам, законот е над се

Инспекторот Ѓорѓи Илиевски кој беше суспендиран од образовните власти откако откри незаконитости на Тетовскиот Универзитет од кои бенефиции имале високи државни претставници вели дека не се повлекува од неговите ставови затоа што законот е на негова страна и мора да биде почитуван од сите без разлика дали се работи за професори, декани, министри или ректори. … Continue reading Инспекторот Илиевски за expres.mk: Попусто се закануваат, не се повлекувам, законот е над се