Институциите почнуваат да личат на депанданси на „Панада“

„Половина Франција гори зашто Макрон сака да ја зголеми грабницата за пензија од 62 на 64 години, а овде баби и дедовци на 66 или 67 години бараат дупки како уште да останат на работа?

Ајт бре, нека чисти тоа некој, институциите почнуваат да личат на депанданси на Панада или на сцени од Носферату“!

ФБ статус

SHARE