Интерпелација за министерот Оливер Спасовски

На продолжението на 86.та седница, Собранието денеска се очекува да расправа за интерпелација  за работата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Интерпелацијата е на барање на пратениците на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

SHARE