Ирена Ристиќ: Да собереме 200 евра за казната на Најчевска

Актерката Ирена Ристиќ, вчера на Фејсбук иницираше акција за собирање 200 евра за професорката Мирјана Најчевска, која објави дека е казнета со 200 евра за фрлање боја за време на „Шарената револуција“.

„Симболике ради, треба да се екипираме ние неколку души и да собереме средства за казната на Најчевска и со свечена церемонија и пренос на тв, да ги уплатиме!

Она не смее денар да плати!

И да ги поздравиме Павле, Рада, Зоки и остали лоши стрелци!

*лајк ќе значи 100 денари, а у коментар пишете ако давате поише.“, пишува Ристиќ.

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.