Трамп: Одиме, прво со полн плотун твитови со разорувачко дејство, потоа смирување на ситуацијата со дипломатски твитови…

А, потоа стратешки насочени мистериозни пораки „Можеби ќе нападнеме, а можеби и не“ со барање благдарност за се што прави Америка

Путин: Наредувам итен контра удар преку Фејсбук профилот на Марија Захарова…

А ако ептен биде потребно, ќе тргнам лично со твитови гради в гради со Трамп

SHARE