Пред да биде пронајдено на социјалните мрежи се ширеше објава од мајка на исчезнато дете од скопско Драчево:

„Ве замолувам да го пронајдеме заедно мојот Михаил, последен пат е излезен од дома сабајле и не е отиден во училиште, случајот е пријавен и во полиција.

Детето е трето одделение во училиштето Рајко Жинзифов. Било пронајдено кај железничката станица.

SHARE