Исчезна тинејџер – мајката апелира за помош

Вознемирувачка порака и апел за помош на социјалните мрежи објави синоќа Маја Трокова мајка на тинејџер за кој смета  дека е исчезнат.

„Ве молам помогнете ми да го најдам моето синче. Излезе синоќа околу 20 часот. Последен пат е виден во Ѓорче Петров во Скопје во 22 часот. Излезен е со бела шкода со таблички СК1566АП. Ве молам помогнете ми!”

Засега нема никакви информација како исчезнало момчето на кое му е исклучен мобилниот телефон.

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.