Исчезната: Марија од Босилово ја нема три дена

Марија Брзакова од Босилово на возраст 28 години, од 18 јануари во утринските часови е исчезназта.

Кога била видена последен пат облечена била во тренерки.

Од семесјтвото апелираат било каква информација во врска со исчезнатата да ја пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.

SHARE