Исланд го има Ејафјалајокул, Македонија “Борис Трајковски” (ВИДЕО)

Како во вулкан беше во финишот на ракометниот меч Македонија – Исланд кој заврши нерешено и го отвори патот на земјава да се пласира на идното Европско првенство.

Атмосферата во салата Борис Трајковски дел од навивачите го спореди со познатиот исландски вулкан Ејафјалајокул поради чија ерупција пред десетина години беше блокиран авиопревозот во северна Европа.

На линкот погледнете го видеото од финишот на мечот во Борис Трајковски

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2328160204122058&id=1915590235379059

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.