Иванов: Избори на 12 април нема да има


Новинарот Зоран Иванов е убеден дека избори на 12 април нема да има.

Во денешното гостување на „Само вистина“ на Канал 5 телевизија тој рече дека изборите на пролет не одговараат никому, настрана од „проблемот“ со ратификацијата на Протоколот за НАТО доколку се распушти Собранието.

„Нитгу на СДСМ, ниту на ВМО, ниту на ДУИ па ни на Беца и на Алијанса не им одговара. До редовните имаме 4 чисти месеци, ако не се сметаат јулки и август, зошто трчаат за 4 месеци“ праша Иванов.

Според него е подобро нешто да се направи и да се испорача до пролет.

SHARE