Иванова: Зошто сите ќе си заминеме од Македонија

Ова е држава од која сите ќе си заминеме затоа што на #192 никој не крева, затоа што во полициски станици никој не крева, затоа што насилници градат згради во 9 навечер и ти се закануваат дека до дома не смееш да паркираш бидејќи камионот тука поминувал!

И место ти нив да ги пријавиш тој тебе со пајак служба ти се заканува! Е затоа ќе се иселиш! Системот не функционира! #Полиција не крева на телефон!

Држава каде владее самоволие а не право нема иднина!

Продолжение: Работат, кренаа по 30мин , ама не успевале тие на сите да кренат, зафатени биле! Ме упатија во Кисела Вода станица и му викам не креваат ни таму, веќе е вртено! и вели ааа мобилен чекај да ти дадам, фиксен не им работи!?!?

ФЕЈСБУК СТАТУС
Антоанета Иванова
Програмски менаџер на програмата
“Филантропија за зелени” идеи при
Балканската зелена фондација

SHARE