Ивор Мицковски за власта и аерозагадувањето: Банда неспособна

Колумнистот и поранешен функционер на СДСМ, Ивор Мицковски, на социјалните мрежи ја парчоса власта за рекордните нивоа на загадување на воздухот.

SHARE

2 Коментари

Comments are closed.