Избори без опозиција: Еден Заев, една тема, две мислења (ВИДЕО)

Лидерот на СДСМ “фатен” од активисти на Твитер како додека е во опозиција има еден став за исто прашање а сосема поинаков кога е на власт.

Во 2015 година Заев вели дека не може да има избори без опозиција и се заканува со користење на сите демократски средства а во 2020 најавува дека доколку нема договор ќе оди на избори по секоја цена дури и ако опозицијата не учествува на гласањето.

SHARE