Протоколот за пристапување на Северна Македонија во НАТО беше изгласан со 153 гласови „за“ од грчките пратеници.

На гласањето присуствуваа 294 пратеници.

SHARE

5 Коментари

 1. КЕ БИДЕ ИНТЕРЕСНО КОГА КЕ ГО РАСКИНЕМЕ ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ЕДЕН ДЕН, ДАЛИ КЕ ТРЕБА ДА НЕ ИЗБРКААТ ОД НАТО ИЛИ САМИ КЕ ИЗАЛЕЗЕМЕ ОД ТОЈ ЗЛОСТОРНИЧКИ КЛУБ!

 2. Заев вика „Македонци ќе се свикнат на новото име” (со време)!,
  но ова нема да се случи бидејќи Македонија не е проститутка „па КЕ СВИКНЕ” на проституција!
  Не се сите во ова држава за проституирање.

 3. First task of the next patriotic Macedonian government will have to be TERMINATION OF ILLEGAL PRESPA AGREEMENT! Prespa Agreement must be terminated! As soon as possible!

 4. ЕКСПЕРИМЕНТОТ е ВО СЛЕДНОВО:
  Ќе се помири ли нацијата со СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА или НЕ!
  Ако се помири, и народот се „СВИКНЕ” на името, САД беше во право!!! Не дека не е така!
  Но во спротивното, ако НЕ СЕ ПОМИРИ со новото име и направи РАСКИН, и врати старото Република Македонија, САД имаше погрешна стратегија и си даде АВТОГОЛ!
  Времето ќе покаже
  ВО тоа е ЕКСПЕРИМЕНТОТ!

 5. БЕШЕ ЕДНА ПРИКАСКА/АНЕГДОТА ЗА РАСИПАНА МАЈКА И МЛАДО ДЕВОЈЧЕ, ЌЕРКА.
  СЕМЕЈСТВОТО НЕМАЛО ПАРИ И МАЈКАТА РЕШИЛА ЌЕРКАТА ДА СЕ ПРОСТИТУИРА!
  ТАТКОТО НА ОВА ДЕВОЈЧЕ РЕЧЕ: НЕМА НИКОГАШ ЌЕРКА МИ ТАКВО НЕШТО ДА ПОЧНЕ, А КАМОЛИ ДА СЕ НАУЧИ ДА ГО ПРАВИ, ЌЕРКА МИ Е ПОШТЕНО ЧЕДО, НЕРАСИПАНО.
  РАСИПАНА МАЈКА МУ ОДГОВАРА НА МАЖОТ:
  НЕМАЈ ГАЈЛЕ СО ВРЕМЕ ЌЕ СЕ СВИКНЕ НА ОВА!!!
  хахаха, БЕЗ КОМЕНТАР!
  ЗАКЛУЧОК ОД ОВАА ПРИКАСКА СЕКОЈ НЕКА НАПРАВИ ЗА СЕБЕ.

Comments are closed.