Изгоре автобус на ЈСП (ВИДЕО)

Автобус на ЈСП изгоре на патот кон скопското село Грушино, а причина според првичните информации причина за пожарот е дефект во електричната инсталација кај моторот, дознава Алсат М.

SHARE