Автобус на ЈСП, Скопје, се запали и целосно изгоре претпладнево во населбата Ѓорче Петров, а причина за пожарот се претпоставува дека е неисправна инсталација.

Сите патници навреме го напуштиле автобусот и меѓу нив нема повредени, изјавија од ЈСП за Фокус.

SHARE