Ја “купи” ли Заев БЕСА со нови неверојатни концесии во ЗЈО за Албанците

Нови неверојатни концесии за македонските Албанци на лидерот на СДСМ ќе донесе употреба на етничка припадност во законот за лични документи.

Според досега невидениот преседан а по договор со кој Беса ќе гласа за законот за јавно обвинителство СДСМ по итна постапка ќе дозволи етничка припадност да стои во лична карта што е спротивно на сите правила на Советот на Европа, пишува магазин.мк.

Текстот на магазин.мк на следниот линк

БЕСА ќе гласа за законот за обвинителство, постигнат е договор со Заев!

SHARE