Жена на возраст од 24 години била приведена откако за време на предизборен митинг го удри со јајце во глава австралискиот премиер, Скот Морисон,

Како што ренесе Ројтерс, јајцето не се скршило а на снимките се гледа како премиерот се фаќа за главата.

SHARE

Оставете коментар