Јане Ченто: Цензус ќе има, гласајте за наш атер

Осудениот за тероризам Јане Ченто, внукот на првиот претседател на Македонија Методија Андонов Ченто апелира да се излезе на гласање до 19 часот.

Ченто одслужува догогодишна казна затвор за наводен тероризам за 27 април.

Неговиот пост на Фејсбук

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2319981101378057&id=743068829069300

SHARE

Оставете коментар