Јавното ветување кон колегите од СЈО што не го остварила Катица Јанева (ВИДЕО)

Се може да пропадне само СЈО не им вели убедително Катица Јанева на своите колеги во изјава дадена пред целиот колектив пред околу 3 години.

“Може се да не постои ама ние ќе постоиме. Јас без вас не одам никаде”, им ветува тогаш на своите колеги Јанева.

Таа речиси еден месец е во притвор а со неа во “Шутка” нема ниту еден нејзин колега.

SHARE