Новинарката Јорданка Ивановска-Јоци со реакција на најавата на владиниот план против лажните вести:

„Слобода е кога секој има избор – или да купи ѓубре од вести или да ги фрли во канта.

Или да чита и гледа вулгарности, дунди, кјурови, тебе евентуално да те гледа/слуша или не.
Ти не си тој што ќе кажува кој, како да мисли, и да пишува !

Среќа, во светов одамна се’ е измислено, ти си у пролазу“, му порача Ивановска на Заев.

SHARE