Каде е семафорот во градот на чудата? (ВИДЕО)

Тетово, септември 2019 година.

Градоначалник Теута Арифи, ДУИ

Семафорот може да го види само тој што работи во трафиката.

Видеото од неверојатното видео на следниов линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212057667516067&id=1805690562&sfnsn=mo&vh=i

SHARE