Како говореше (и излажа) Фатиме Фетаи (ВИДЕО)

Видео од интервју дадено од Фатиме Фетаи покажува што ветувало СЈО за македонската правда.

Политичкиот пазар деновиве покажа дека Фетаи и СЈО лажеле кога уверувале дека правдата за која таа говори во старо интервју за 360 на Алсат – М ќе победи.

SHARE