Како изгледа годинава Дедо Мраз за Ципрас, Каменос и Коѕиас (ФОТО)

За водечките грчки политичари Дедо Мраз односно човекот кој им ги донесе сите посакувани подароци Дедо Мраз годинава е човек кој нам ни е добро познат.

Сами проценете колку оваа политичка сатира во себе содржи шега а колку во неа има вистина.

SHARE