Како ќе звучи химната на Северна Македонија (ВИДЕО)

Порталот опсервер.мк објавува видео во кое предвидува како ќе звучат македонската химна но и други народни песни откако во сила ќе влезе договорот за името со соседна Грција.

Затоа што новото име не може да биде вметнато во старите песни а за нови нема да можеме никогаш да се договориме се нуди оваа верзија на химната, македонско девојче и други антологиски песни.

Линкот овде

SHARE

Comments are closed.