Како “Македонскиот тигар” за миг го урна Французинот (ВИДЕО)

ММА борецот Ален Амедовски за нецели 12 секунди го нокаутираше францускиот противник во својата осма ултимејт фајт битка.

Во линкот е видеото во кое се гледа кратката и ефкетна борба на Амедовски.

Линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157540084574879&id=58200959878

Во текстот се деталите за мечот

,,Македонскиот Тигар” Амедовски до 8-та победа во низа за 12 секунди

SHARE