Како некогаш: „Кометал шампионе“ (ВИДЕО)

На 19. мај 2002 година Кометал Ѓорче Петров го победи Херц во финалето и дојде до титулата Европски шампион. По тој повод Александар Митевски и Драган Спасов – Дац, заедно со ракометарките од златната генерација на Кометал повторно ја запееа химната „Кометал Шампионе“.

SHARE