Како поминала средбата Заев – Иванов (ФОТО)

Стиснатата тупаница додека гледа право во очите на гостинот е најдобриот показател како минала средбата на која премиерот Заев заедно до министерот Димитров го информирале претседателот Иванов за договорот со Грција.

Понатамошен коментар не е потребен.

SHARE

Comments are closed.