Како Шеќеринска го потцени Николовски, и многу се измами (ВИДЕО)

Вицепремиерката Шеќеринска која се охрабри и за разлика од нејзиниот шеф Заев во петокот прифати ТВ дуел со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ погреши за одлуката за судир со далеку помладиот и понеискусен Николоски.

Шеќеринска која беше агресивна во текот на целиот дуел и дури го блокираше и водителот Васко Попетревски во неколку ситуации остана без аргументи.

По дебаклот на Шеќеринска се поизвесно е дека до крајот на кампањата нема да видиме соочување пред јавноста меѓу двете најголеми партии.

SHARE