Како Заев го почна митингот во Скопје, ни М од зборот на М (ВИДЕО)

SHARE

13 Коментари

 1. Марш бе глупаци едни. Ако не беше Заев, дури токаш ќе немаше ни М од Македонија, Македонија ќе ја немаше како држава.

  • Абе ајде!?!? Во секој мандат на сдс кога биле на власт се откинувало по едно парче од Македонија. А сега во овој украден мандат!?!?!? Никогаш во историјата МАКЕДОНЦИТЕ не биле толку понижени.

 2. Shto se chudite? Pa nemu ne mu e bitna Makedonija, bitni se tenderite i: 1 evro za mene, 1 evro za Vi…. Da ne ochekuvavte i himnata da vi ja pee? A be, izgubeni i zabegani sevrgjani, ne vi doagja pametot.

  • Кому ти говедо едно му се обраќаш со „северѓани“? Ти дебилу, кој не залужуваш ни човек да се наречеш. Ти ли ќе ги навредуваш граѓаните на Република Северна Македонија?

   • Глупане северџански Еден / БЕДЕН. Македонија СЕКОГАШ северна НИКОГАШ, Само дебили ксако тебе не свќаат некои работи. Еден е за навек БЕДЕН ! Сакаш доброволно да си бараш азил на Косово или со сила ?

   • Да ти се намо..м на таа вештачка творевина, нејзиното име е и ќе остане Македонија. А вие Северњаците одете си не припаѓате таму.

 3. СЕВЕРЏАНСКО КОМУНИСТИЧКА -ФАШИСТИЧКА ДРЖАВА ВО СРЦЕТО НА ЕВРОПА!!!!!! НИКОГАШ ДА ИМ Е ЈАСНО НА СЕВЕЏАНИТЕ додека Маакедонија ќе ја биде како наша како МАКЕДОНИЈА а не како СЕВЕРЏАН дел од еу-семејство ако таа ороспија наскоро не се сидоса!!!

Comments are closed.