Како Заев лажеше за трасата на автопатот Кичево – Охрид (ВИДЕО)

Градоначалникот на Штип и шеф на Комисијата за транспорт на СДСМ Бочварски му направи голема беља на премиерот Заев признавајќи дека трасата за автопатот Кичево – Охрид не била промашена како што тврдеше премиерот Заев.

На Твитер веднаш излезе видеото од изјавата на Заев која била лажна вест.

SHARE