Каква глума – Пољаци признаваат: Македонија вчера тешко оштетена (ВИДЕО)

Полски фанови признаваат дека вчера Македонија беше оштетена во 89 минута од мечот кога шутот на Елмаз заврши во раката на полски играч во полето од 16 метри.

Судиите не досудија пенал а играчот Кришчовијак според фановите изглумил одлично.

Проценете сами

SHARE